Åter på kontoren

Hej på er!

Efter en lång och skön semesterledighet är vi ombud nu nästan fulltaliga på kontoren ute i länet. Vi har haft en fin sommar och hoppas att du som läser detta upplevt det samma.

Vi har förstått att det kan ha krånglat för en del när ni försökt nå oss under sommaren, det kan vi inte annat än beklaga. Det har tydligen varit strul med de vidarekopplingar vi gjort av våra telefoner. Om du har försökt nå oss under sommaren och inte kommit fram, gör gärna ett nytt försök nu så borde det gå bättre.

Man kan alltid maila eller skicka sms till oss ombud om man föredrar det, istället för att ringa. Man kan även ta hjälp av en anhörig eller annan person att ta den första kontakten. Det viktigaste är att man ska kunna få kontakt på något vis. Kontaktuppgifter till varje enskilt ombud hittar ni under fliken ”Här finns vi” på vår hemsida.

Vi ombud försöker vara så flexibla vi kan, så vi träffar gärna dig som söker kontakt hemma vid ditt köksbord eller på en annan plats där du känner dig trygg.
Om du känner dig mer nyfiken på vad vi ombud gör och ifall vi skulle kunna vara stöd för dig eller någon du känner, tveka inte att höra av dig.

Hoppas ni alla nu får en fin fortsatt vecka!

Varma hälsningar från oss ombud

Du gillar kanske också...