Verksamhetschefen har ordet

Hej på er!

Mitt namn är Mattias Hallberg och jag är sedan december månad förra året ny som Verksamhetschef för Personligt Ombud Värmland. Jag kommer nyligen från en tjänst som verksamhetsutvecklare inom Karlstads kommun där jag fokuserat mycket på frågor relaterade till Socialpsykiatri. Personalbyten i verksamheter oavsett vilken funktion man pratar om brukar initialt kunna ha en viss effekt på vissa saker, vi har utöver att jag tillträtt som ny chef en del pågående förändringar inom Personligt Ombud och konsekvenserna av de förändringarna kan då bli längre väntetider på att få ett personligt ombud utsett och att det tjänstgörande PO´t inte kan vara fullt så tillgängligt. Vi beklagar naturligtvis att det i perioder kan vara svårare att nå oss samt att det blir längre väntetider.

 

Viktigt att förmedla är att vi försöker tillgodose och göra rätt prioriteringar utifrån de befintliga resurser som verksamheten har, samt att vi arbetar kontinuerligt på att möta de behov som finns!

 

Med detta sagt vill jag från Verksamheten Personligt Ombud Värmland önska alla en fin vinter (i skrivandes stund är det rejält med snö) och gillar man aktiviteter i snö så finns alla möjligheter för att njuta av det!

 

/Mattias Hallberg

 

Du gillar kanske också...