Vi närmar oss Jul och ett nytt år

Hej
Nu är det inte länge kvar tills tomten kommer på besök, och tills vi går in på 2020-talet. Det har på många sätt varit ett händelserikt år inom verksamheten Personligt Ombud Värmland. Det har skett en del personalförändringar i verksamheten, och detta har inneburit att vi inte är helt synkade med informationen här på hemsidan. Detta skall absolut så snart som möjligt i början av nästa år åtgärdas. Den broschyr som finns möjlig att tillgå via hemsidan är dock korrekt.
Jag vill passa på att tacka alla verksamheter i länet för det goda samarbetet under året, det finns mycket som kan vässas och slipas på men det bedrivs väldigt mycket bra verksamhet där ute. Vi skall fortsätta arbetet 2020 med att göra vad som står i vår makt för att hjälpa till att slipa på det som kan slipas på, för att ge personer som har det svårt möjligheter att förändra sitt liv till det bättre, vi är helt övertygade om inom Personligt Ombud att detta kan uppnås med ett gott samarbete mellan de olika stödfunktioner som finns i samhället.

Under jul och nyårshelgen är vi lägre bemannade i Verksamheten men det kommer alltid finns någon att nå, och svarar vi inte direkt så återkommer någon när det är möjligt. E-post är annars alltid ett bra sätt då vi lätt kan ta till oss det du vill och sedan återkomma.

Personligt Ombud Värmland önskar nu alla en så god jul ni möjligtvis kan få och ett gott nytt år.

/Mattias

Du gillar kanske också...